26.9.2016

Letut


Haastavuus: helppo | Aika: n. 30 min | Määrä: n. 20-30 (pientä)

Ainekset
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria

Paistamiseen
  • voita

Valmistusohjeet
  1. Riko munat kulhoon ja riko rakenne vatkaamalla vispilällä. Sekoita loput aineet kulhoon.
  2. Anna taikinan turvota n. 30 min.
  3. Paista pannulla. Tarjoile esim. mansikkahillon tai kermavaahdon kanssa.

Vinkki: Letuista saa helpommin "nätimmän näköisiä" kun paistaa miedommalla lämmöllä ja kauemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti